WIJ ONTWERPEN EN REALISEREN UNIEKE OP MAAT GEMAAKTE TUINEN

De tuin is de verlenging van je woning en daarmee een belangrijk onderdeel daarvan. Met een doordacht tuinontwerp kan je de relatie tussen je tuin en woning optimaliseren. Hiermee vergroot je je woongenot aanzienlijk als mede de betekenis en het gebruik van je tuin.

De manier waarop we dat doen is voor iedereen anders. Wij hechten veel waarde aan hetgeen waar jij naar op zoek bent. Het is tenslotte jouw tuin en daarmee is jouw inbreng erg belangrijk. Wij helpen je graag met het ontwerp en de aanleg van je tuin. We doen dat graag samen met jou en daarvoor hebben we een uniek stappenplan ontwikkeld.

TUINONTWERP

Het maken van een tuinontwerp doen wij net iets anders dan de gemiddelde hovenier. Wij zien het ontwerpproces als een cruciaal onderdeel van het totstandkomingsproces van je tuin. Wij nemen graag de tijd en ruimte om zo goed mogelijk de bandbreedte aan verschillende keuzes en mogelijkheden te onderzoeken en deze met jou als klant te bespreken en uiteen te zetten.

TUINAANLEG

Uiteraard leggen wij de tuin ook graag voor je aan. Dat doen we met de grootste zorg en nauwkeurigheid. Wij zijn namelijk erg precies!

WAT KOST EEN TUIN?

Wij houden van transparant, puur en eerlijk! Een nieuwe tuin kost nu eenmaal geld en daar gaan we niet geheimzinnig over doen. Daarom zetten we hier uiteen hoe het kostenplaatje is opgebouwd en waarvan het afhankelijk is.

STAPPENPLAN

Een nieuwe tuin is niet niks en daar komt behoorlijk wat bij kijken. Er valt van alles te kiezen en af te stemmen. Wij helpen je graag in dat proces om tot de juiste keuzes te komen. Hiervoor hebben we een uniek stappenplan ontwikkeld welke in 4 stappen uiteenzet hoe je jouw nieuwe tuin realiteit maakt.

MAATWERK!

Geen enkele tuin is hetzelfde. Groot, klein, smal, breed, taps. Voor elke tuin maken wij een passend ontwerp. Een nieuwe erfafscheiding, een vlonder, een pergola, overkapping of tuinhuis? Wij ontwerpen en maken alles zelf!

TUININSPIRATIE

De uiteindelijke sfeer en uitstraling van je tuin is afhankelijk van zowel de ruimtelijke indeling als de keuze in en combinatie van verschillende materialen en beplanting!

INTERESSE?

Dan komen we graag langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Wij vinden het prettig dat je ons eerst leert kennen zodat je een beter beeld kan vormen van wie we zijn en hoe we te werk gaan.

Daarnaast kunnen we de eerste ideeën en mogelijkheden voor je tuin met de bijhorende prijsindicatie bespreken.

Op basis van dit gesprek kun je volgens ons een afgewogen keuze maken of wij de partij zijn waardoor je jouw tuin wil laten ontwerpen en aanleggen!

MINT stadsontwerp is woonachtig in Breda en actief in Brabant en omstreken.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden over de aanleg van uw tuin in Breda neem dan contact met ons op!