Afbeelding van een vlonder in een tuin in Breda

GEEN ENKELE TUIN IS HETZELFDE. GROOT, KLEIN, SMAL, BREED, TAPS.
VOOR ELKE TUIN MAKEN WIJ EEN PASSEND ONTWERP.
EEN NIEUWE ERFAFSCHEIDING, VLONDER, PLANTENBAK, PERGOLA, OVERKAPPING OF TUINHUIS? WIJ ONTWERPEN EN MAKEN ALLES ZELF!

WAAROM MAATWERK?

Een tuin is altijd maatwerk! Met name als het gaat om bijvoorbeeld het plaatsen van een schutting, het maken van een vlonder, een tuinhuis of wellicht een buitenkeuken. Al deze zaken kan je natuurlijk kant en klaar als een bouwpakket kopen, maar vaak laat de afwerking, kwaliteit en uitstraling te wensen over of komt de maatvoering niet overeen met wat er nodig is. Ook het onderling combineren van deze zaken is lastig omdat ze vaak niet met elkaar overeenkomen qua ‘look & feel’.

OP MAAT GEMAAKT!

Bij het ontwerp en de realisatie van een tuin streven wij er juist na dat alles in de tuin ‘familie van elkaar is’ en bovenal aansluit op uw wensen. Met andere woorden dat alles met elkaar klopt en op elkaar is afgestemd qua materiaal, kleur en gebruik. Hierdoor ontstaat er rust, ruimte en balans in uw tuin en een sterkte relatie tussen buiten en binnen. Om dit te bereiken is maatwerk essentieel. Daarom ontwerpen en maken wij alles zelf. Bij ons dus geen standaard geïmpregneerde schuttingdelen of kant en klare bouwpakketten van een tuinhuis met een ‘Oostenrijkse chaletuitstraling’.

DUURZAAMHEID

In overleg met jou maken we een slim en aangepast ontwerp wat past in jouw tuin, voorzien van een strakke doordachte vormgeving en een kwalitatieve en duurzame materiaalkeuze. Kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons centraal. Wij werken om die reden alleen met fabrikanten, producenten en materialen die een hoge kwaliteitsstandaard hanteren en tevens een hoge recyclewaarde hebben.