wat kost een tuin?

TUINARCHITECT BREDA

Tuinarchitect Breda. Ben je op zoek naar een goede tuinarchitect in Breda die met zorg en aandacht een sfeervolle tuin voor je ontwerpt? Wij van MINT stadsontwerp zijn gespecialiseerd in het ontwerp van tuinen in alle maten en soorten. We zijn een team van tuinarchitecten en hoveniers gevestigd in Breda met zowel een ruimtelijke, kunstzinnige als technische achtergrond. We hebben een gezamenlijke passie voor het ontwerp en de aanleg van tuinen waarbij de overgang en relatie tussen buiten en binnen centraal staat.

Als tuinarchitect zien wij het ontwerpproces als een cruciaal onderdeel van de totstandkoming van je tuin. In een eerste oriënterend kennismakingsgesprek lichten we onze werkwijze toe en inventariseren we wat jouw wensen zijn. We gaan dan brainstormen over hoe je de tuin wilt gaan gebruiken, het onderhoud en de beleving in kleur en geur, maar ook wat de te verwachten kosten zijn.

Kortom, er valt van alles te kiezen en af te stemmen. Als tuinarchitect helpen we je graag in dat proces om tot de juiste keuzes te komen voor het ideale tuinontwerp. Hiervoor hebben we een uniek stappenplan ontwikkeld welke in 4 stappen uiteenzet hoe je jouw nieuwe tuin realiteit maakt, van tuinontwerp tot realisatie.